Huset vid Ångermanälvens strand

Detta är Ådalen, Guds verk, då han på samma gång log och vredgades!

På bättringsvägen

Publicerad 2013-03-27 15:33:04 i Allmänt,

I fredags så skulle jag packa ihop och packa bilen. Att få in 5 djur i sina burar och annan packning blev så jobbigt för mig så jag ett tag tänkte gå in igen och lägga mig och sova i en timme. Men jag kunde ju inte låta djuren vara kvar i sina burar så länge. Det blir ju nog länge för dem eftersom vi har 24 mil ner till Mon. När vi åker så där på eftermiddagen så måste vi göra ett matstopp också. Och då går det ju också en del tid.
Men jag tog mig samman och satte mig i bilen och körde till Umeå för att hämta maken på jobbet. Jag uteslöt handlingen och bestämde mig för att det gick bra att göra det i Ullånger också.
Jag piggnade i alla fall på mig efter vägen. Den förlamande tröttheten försvann efter ett tag.
Efter vägen stannade vi och gick in på Burger King i Örnsköldsvik.
Jag hade ställt in mig på en Angus. Men vad hände??? Jo, de har slutat med den!!! Den godaste de hade. Usch, så besviken jag blev. Men jag tog en annan som var lika god faktiskt.
Ja, sedan var vi framme på Mon. Ljuset på fasaden och i två fönster välkomnade oss. Det är alltid så roligt att komma hit ner.
 
På lördagen åkte vi ner till Alnön och firade min och yngste sonens födelsedag. Det känns roligt att det inte är så långt till dem från Mon, bara 11 mil.
Edvin och Leo.
Henry och Ville.
 
Vi sov över hos Fredrik och Helena och på söndagen gick vi över till Patriks. Mia hade redan farit in till Sundsvall för att öva till konserten som skulle gå av stapeln på eftermiddagen.
Så här såg de ut när de stod på scenen.
Här kommer ett smakprov på hur de sjunger
 
 
 
Det blev en mycket trevlig konsert så där på söndagseftermiddagen.
När den var över for vi till Patrik och hämtade Elvis och sedan for vi hem hit till Mon igen.
Jag fyllde år i måndags och då kom min vän Inga-Britt. Det var roligt för jag visste inte att hon skulle komma. Hon stannade till 20.30 och det var ju bra för då fick jag laga till en god middag och slippa sitta ensam och äta.
Hon hade med sig den här vackra buketten. Tack!
Jaha, så var det då påsk och jag hälsar till er så här
 

Kommentarer

Postat av: Kristinakicki

Publicerad 2013-03-27 21:03:10

Ett stort grattis i efterskott! jag har med varit på Alnön en gång.
Jag önskar dig en trevlig Påsk.
Go kram till dig1

Svar: Tusen tack för det! Det är fint på Alnön. Det finns fina stränder där för bad. Ha en fortsatt trevlig påsk du med! Vi skulle ha några gäster här idag men jag fick magsjuka i natt :( så vi ställde in. Många kramar // Lillemor
Stintan

Postat av: Kikan

Publicerad 2013-03-28 22:15:05

Vilken trevlig helg Du fick. Duktig kör Kjell Lennå var i London för många år sedan. Lika duktig kör som kören i Svenska Kyrkan i London. De ska sjunga "evening song" i St. Pauls Katedralen Fredag den 12:e April och jag dessvärre inte gå dit & lyssna :( Ha en trevlig påsk. Kramar Kikkan ♥♥♥

Svar: Hej Kikkan! Ja, det var verkligen trevligt! I april åker han med sina körer till Spanien. Jobbigt men roligt för alla inblandade. :) Synd att du inte kan gå på konserten. Ha en fortsatt trevlig påsk du också vännen. Massor kramar till er. ♥♥♥
Stintan

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-03-30 16:02:06

Grattis i efterskott till födelsedagen. Vad mycket ni har gjort och än är inte påskhelgen slut. Jag blir så nostalgisk när jag läser ditt inlägg. Jag är född i Sundsavall och Alnön var man ute på mycket för att bada och även besöka Vindhem. Tyvärr är restaurangen nedbrunnen sen länge men det är nog nåt nytt där nu.

Jag såg Kjell Lönnå med sina båda körer när dom startade för länge sen och min dåvarande man som nu är död sjöng med kammarkören. Nu känner jag inte igen nån i kören så jag antar att dom flesta gått i pension eller slutat. Det ser ut som stadshuset i Sundsvall där det förut låg en restaurang "Stadt" på baksidan dit vi ofta var med mina föräldrar.

Jättefin bild på barnbarnen och även dom vackra tulpanerna.

Ha en fortsatt skön påsk
kramar

Svar: Hallå där Malin! Gott slut på Påsken! Tack för födelsedagshälsningen! Den värmde. Ja, vi hann med en hel del. Det var meningen att vi skulle ha gäster på Långfredagen men jag hade magsjuka natten innan så vi ställde in. Men igår kom min äldste son och hans familj. Vi grillade först korv och hamburgare till lunch. Och sedan blev det grillar karré till middag. Vädret var härligt och vi kunde sitta ute och sola. :) Härligt! Ja, jag vet ju att du är norrlänning. Det är inget nytt där Vindhem var. Kjell Lönnå is still going strong. I Confetti sjunger bara ungdomar. Tror ingen är över 40. Nu håller vi på att packa ihop och ska till vårt andra hem i Robertsfors. Ha det gott min vän! Kramar ♥♥♥
Stintan

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stintan

2010 köpte vi huset på Mon. Sedan oktober 2013 bor vi här permanent. Jag tycker om att sticka, virka och sy. Jag läser också mycket. Vi har fyra birmakatter och en hund. Jag är litet ojämn i mitt bloggande beroende på att jag ibland inte mår så bra. Jag har en whiplashskada och psoriasisartrit. Men man måste ju leva ändå. Livet går inte i repris.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela