Huset vid Ångermanälvens strand

Detta är Ådalen, Guds verk, då han på samma gång log och vredgades!

Uppehåll med bloggandet

Publicerad 2012-06-28 17:10:51 i Allmänt,

Äntligen sommar! Eller?


Nu är det i alla fall sommar enligt almanackan och jag känner att jag behöver vila och inte sitta så mycket vid datorn. Visserligen har jag varit dålig på att blogga under en tid, men det har sina rutiga och randiga skäl. Om man, som jag, har både en whiplashskada och psoriasisartrit (ont i leder och muskelfästen) så har man inte så mycket ork. man blir trött av all värk.

Jag vill önska dig en helt underbar sommar och vi ses kanske till hösten. Nu ska jag njuta av den lilla värme som blir och så ska jag hjälpa maken med reparationerna här på mon. Så mycket jag klarar i alla fall. Om inte annat så får jag sköta marktjänsten, sköta om växterna och klippa gräset. En och annan bok har jag tänkt läsa också.
"I ett soligt sinne är det alltid sommar."
©
Lillemor

Om

Min profilbild

Stintan

2010 köpte vi huset på Mon. Sedan oktober 2013 bor vi här permanent. Jag tycker om att sticka, virka och sy. Jag läser också mycket. Vi har fyra birmakatter och en hund. Jag är litet ojämn i mitt bloggande beroende på att jag ibland inte mår så bra. Jag har en whiplashskada och psoriasisartrit. Men man måste ju leva ändå. Livet går inte i repris.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela