Huset vid Ångermanälvens strand

Detta är Ådalen, Guds verk, då han på samma gång log och vredgades!

Värmesystemet på mon

Publicerad 2011-03-29 11:09:20 i Allmänt,

Vi har vattenburet värmesystem. I badrummet samt ett element i köket är det elradiatorer. I höstas så fyllde vi systemet med propylenglykol för att det inte ska frysa om något inte funkar. Christer har ordnat med en "vakt" som reglerar värmen på mon. Han har satt in den på +5 grader. När vi inte är där så ska den temperaturen hållas. Man kan ju inte ha full värme på. Det skulle ju bli alldeles för dyrt. När vi ska fara ner dit så sms:ar vi eller ringer bara ner och då slår det om så värmen ökar till +20 grader. Det är ju verkligen fiffigt! Det var litet inkörningssvårigheter i början så när vi kom ner två dagar före julaftonen så var det bara +7,4 grader inne. Inget vidare alls! Det var -30 ute! Brrr! Men nu fungerar allt som det ska. Jättebra att ha en man som också är elektriker.

I lördags var vi och köpte en luftvärmepump på COOP FORUM som vi ska sätta in på väggen i vardagsrummet. Självklart var det också extrapris på den! Vad trodde du? Det är en Panosonic. Den kommer att sänka värmekostnaderna ytterligare. Det blir toppenbra!

Christer hittade en elpanna med inbyggd varmvattenberedare på Blocket för bara 3 500 kr så vi var till Skellefteå och hämtade den i söndags. Vi har förstått att det verkligen är ett toppenpris - eller - ska man kanske säga botten ... *skrattar*... vi har sett begagnade sådana från 10 000 och uppåt. Han som sålde den har satt in bergvärme. Det här gör att vi kan ta bort expansionskärlet på vinden.

Nu känner vi oss väl rustade inför nästa vinter. Jag kommer att känna mig gladare när jag ska betala elräkningarna som kommer där nerifrån.

Lev väl mina vänner! I morgon är också en dag.

Vedspis

Publicerad 2011-03-24 09:35:27 i Allmänt,


Viking 30

Jag har alltid vurmat för att ha en vedspis i köket. Jag tycker att det är så härligt att få tända i den på morgonen. Det sprakar och låter om veden och värmen sprids så gott i köket. När vi bodde i vårt stora hus i Sollefteå så hade vi en vattenmantlad vedspis i köket. Det var stort och man kunde ha det där. Men nere på mon så passar det bäst med en liten svart vedspis i gjutjärn. Vi har sett i inredningstidningar hur fint det ser ut och vi har fantiserat fram och tillbaka. Min bror har en stående på deras ladugårdsvind och vi blev erbjudna att köpa den för en billig penning. Tyvärr så är den för stor för köket på mon. Det är ju ganska litet. Det har funnits vedspis där en gång i tiden, men den åkte väl ut när elspisar blev moderna.

Efter mycket funderande så hittade vi till slut den här fina spisen. Den heter Viking 30 och är bara 30 cm bred. Å andra sidan så går den ner till golvet. Fördelen med den är att man också kan se elden. Det är mysigt, tycker jag.Så här ser den ut i olika interiörer:

Det finns en kokplatta på den och det är ju bra för då kan man även laga litet mat på den.

På Blocket såg jag att det var en företagare i Sundsvall som annonserade att han hade extrapris nu på Viking 30. Jag ringde och istället för att betala 15 400 kronor så fick vi den för 13 000 med fri hemkörning.  Man blir bara så lycklig när man har ett sådant här flyt som vi har haft nu. Den kommer att passa jättefint i vårt nya kök där nere på mon för det kommer att bli ett lantkök.

Lev väl mina vänner! I morgon är också en dag.Luch i Kramfors - sedan hem till Robertsfors

Publicerad 2011-03-23 17:55:03 i Allmänt,

Kramfors centrum


Mats och Christa kunde ju inte komma till oss i fredags eftersom de var på begravning. De ville ändå träffa oss innan vi skulle fara hem till Robertsfors på söndagen. Det fick bli lunch hos dem. Som alltid fick vi god mat. Christa är en riktig matmamma hon! Hon bjöd på en paj som var fantastiskt god. Till den var det grönsaker och en chutney som hon gör själv. Pain riche samt öl och bordsvatten med citron stod också på bordet. Vi pratade om ditten och datten och plötsligt hade två timmar gått. För en gångs skull så pratade Mats och jag just inget skola. Annars är det lätt att det har blivit det. Jättetråkigt för dem som lyssnar. Det känns bra att ha så många trevliga vänner där nere runt mon. Det finns fler.

Jag måste berätta en rolig sak om Mats och oss.
Den sommaren när jag träffade Christer så skulle vi åka till Mannaminne för att gå på Tradjazzfestivalen där. Jag hade då min stuga i Gavik, Höga Kusten.


Gavik

Vi frågade Mats och Christa om de ville följa med oss dit och de tyckte att det skulle bli trevligt. De kom på eftermiddagen och vi fikade på altanen. Mats är från Västerbotten han också, precis som Christer. Mats är född i Överklinten bara en mil ifrån Robertsfors. Christa är född i Tyskland. Hur som helst så satt vi där i solskenet och pratade och Mats frågade Christer var i Robertsfors han bodde. Christer berättade att han bodde på Inre Ringvägen 4. Då utbröt det gapskratt. Christa skrattade så mycket så hon slog sig på knäna. Vi satt som levande frågetecken.

Men så lugnade de ner sig och Mats berättade att i just det huset hade han gått som möbelsnickarlärling i tre år. Och så frågade han:"Är utedasset kvar?" Men det var det ju inte. Till det huset flyttade jag sedan och vi bodde där i tre år innan vi flyttade in till Umeå. Men det är en annan historia.
Se ändå vad världen är bra liten! Jag hade känt Mats och Christa under många år och så skulle det vara i just det huset som jag skulle bo. Att Christer och han skulle vara så sammanlänkade hade man ju aldrig kunnat tro.
Att vi hade det trevligt på jazzfestivalen behöver jag väl inte ens nämna.

Den trevliga söndagslunchen var också slut och vi for hem till mon för att packa in katterna i bilen och sedan gav vi oss iväg mot Robertsfors via Gålsjöbruk. Vädret var soligt och vackert så det var en ren fröjd att åka den. Så var ännu en helg på mon över.

Hej då huset!
 

Lev väl mina vänner! I morgon är en ny dag!

Men har vi tur - eller har vi tur?

Publicerad 2011-03-23 16:34:25 i Allmänt,

På lördagen for vi till Sundsvall. Vi skulle först till IKEA och handla och sedan skulle vi även köpa några hushållsmaskiner till mon. Efter det skulle vi åka ut till Alnön för att träffa barn-och barnbarn och fira Fredrik på hans födelsedag dagen efteråt, den 20:e mars.


IKEA och Birsta City.

Vi skulle köpa en likadan bäddsoffa som vi har här hemma: Lycksele. Vi har haft vår i stugan nere i Höga Kusten förut och nu står den i vårt gästrum hemma i Robertsfors. Men vi tyckte, att vi behövde en på mon också.


Så här ser den ut och den är väldigt skön att sova i. Självklart ska du sova skönt när du kommer och hälsar på! Jaha, vilken tur hade vi då då? Jo, om man köpte en soffa under helgen så fick man 500 kronor i rabatt! HURRA! Inte illa!

Vi behövde en hylla i nischen bredvid muren på mon. Och då hittade vi den här:

Den heter Bestå och hade kostat 545 kronor och var nu nedsatt till 148 kronor! Tala om att ha guldbyxorna på!
Inte nog med det. Vi hade redan förra sommaren bestämt att köpa något till gästtoaletten hemma i Robertsfors. Vi föll för Lillången.


Och var det rabatt på dem? Jajamensan! 30% på både badrumsskåpet, nederdelen och tvättstället. Man kan knappt tro att det är sant.


Vi tittade också kök vi ska ha på mon. Det heter Lidingö.

Riktigt hur vi ska ha det i vårt kök där nere vet vi inte än. Vi ska sätta oss ner och rita.Vi drog vidare till Madia Markt. Där var det kampanjdagar lördag-söndag och de hade 20% på alla hushållsvaror. Vi köpte en kyl/frys (2 m) att ha på mon. Den gamla drar för mycket ström och passar inte in när vi ska byta kök. Den var på extrapris - 20%. Snacka om tur! Vi behövde en ny dammsugare också och även den var det 20% på. Och hör och häpna: på dammsugarpåsarna också!


***********************************************************************

Nöjda med dagens affärer drog vi vidare ut på Alnön och hem till Fredrik och Helena. Där väntade alla på oss; Fredrik, Helena, Edvin, Henry, Patrik, Mia, Ville och Leo. Vi fick verkligen en trevlig stund tillsammans. Småpojkarna stod uppradade så farmor skulle få kramen när vi kom. De är då för gulliga! Kaffebordet stod dukat med allehanda gott och två sorters tårtor. När vi hade grattat Fredrik så fick jag också presenter. Det hade jag inte väntat mig. Jag hade helt glömt bort att jag snart fyller år. För det är väl egentligen inte så mycket att fira när man fyller 27.

Jag fick den här boken


samt ett tårtfat med kupa från Lagerhause.


Jag har fått beställningar på vad jag ska baka till påsk när de kommer och hälsar på hos oss på mon. Jag längtar redan efter dem!

Lev väl min vän! I morgon är också en dag!

Fest på mon

Publicerad 2011-03-23 15:08:26 i Allmänt,


På fredagskvällen hade vi bestämt att vi skulle ha fest på mon. Vi hade verkligen sett fram emot att träffa några vänner där nerifrån. Att vi så hade fått köpa nya fönster till 30% rabatt gjorde det ännu roligare att laga maten, trots små arbetsytor.


Ja, du kan ju själv se.

Inga-Britt kom först. Hon hade med sig en Toscakaka att ha till kaffet efter maten. Hon är en pärla! Hela förmiddagen fram till kl.14 hade hon varit och hjälpt sin dotter Inger med reparationer i deras hus nere i Rystrand. Sedan kom Mats och Monika. Monika hade tulpaner med sig. Vi pratade och skrattade medan jag höll på med maten. Carola kom vid 18.30-tiden för hon hade jobbat. Så var vi då alla samlade och kunde börja vår måltid tillsammans.


Inga-Britt, Christer och Monika

Först när vi hade ätit desserten kom jag på att jag skulle ta kort. Vilket aber! Men det var ju bra att jag kom ihåg det i alla fall. När vi hade fest på nyårsaftonen så glömde vi helt bort det. Då var Carola, Mats och Christa hos oss.


Carola och Mats


Christer kramar sin ungdomsvän Monika.

Vi bjöd på fyllda avokadon med mixade avokado och havskräftstjärtar dekorerade med hela havskräftstjärtar och citronskiva till förrätt. Till varmrätt hade vi gjort en plommonspäckad karréstek och till den hade vi trattkantarellsås och potatisgratäng. Till dessert blev det jordgubbar med turkisk youghurt. Det smakade bra alltihop. Om jag får säga det själv.
Och det får man!
 
Från vänster: Inga-Britt, Monika, Carola, Mats och Christer
Kaffet och Inga-Britts Toscakaka fick tas i vardagsrummet. Tulpanerna på bordet är från Monika och Mats.
Vi fick en väldigt trevlig kväll tillsammans och klockan var över midnatt innan de for hem till sig.

Lev väl min vän! I morgon är också en dag.

En sådan tur!

Publicerad 2011-03-23 14:30:19 i Allmänt,

När vi kom ut på fredagens morgon så mötte oss detta:


Solens strålar försökte värma. Det var bara så vackert!


Roland Eriksson hade hjälpt oss att skotta upp parkeringen. Tack! Det är fortfarande gott om snö.

På fredagskvällen skulle vi ha fest nere på mon och hade bjudit litet vänner: Carola Rydkvist, Mats och Monica Bertlin, Inga-Britt Grimsen samt Mats och Christa Andersson. Tyvärr så fick Mats och Christa ett dödsbud och fick lov att åka till Umeå på begravning istället. Men det går ju fler tåg.

Vi tog bilen och for in till ICA-Rosen i Nyland för att handla. När vi kom ut igen så såg vi en reklampelare som det stod på att Byggvaruhuset där i Nyland hade 30% på fönster. Vi for dit ner och kikade på dem. De hade den spröjs som jag är ute efter och vi for hem och tog mått. Därefter åkte vi tillbaka och beställde fönster till hela huset, utbyggnaden inkluderad.
Det kändes fantastiskt bra! Det är inte illa att få 30 %.

Lev väl mina vänner! I morgon är också en dag.

Åter till mon

Publicerad 2011-03-23 12:56:37 i Allmänt,Stintan

På torsdag eftermiddag (17 mars) åkte vi ner till mon. Jag packade bilen full med det som skulle vara i den. Släpet hade Christer lastat kvällen innan. Men det hela förlöpte inte helt friktionsfritt. Stintan, den rackarskatten, for och gömde sig någonstans i huset. Jag letade överallt men kunde inte hitta henne. Ett tag var jag inne på att hon hade smitit ut medan jag packade bilen. Men hon brukar inte vara ute så länge så det slöt jag bort.

Till slut blev jag så less på att leta efter henne så jag satte mig ner och slog på TV:n. Efter ca fem minuter kom hon och hoppade upp i mitt knä. "Härligt! Matte har skjutit upp resandet!"  Men tji fick hon! Hon blev genast satt i buren och vi kunde äntligen ge oss iväg till Umeå för att plocka upp maken. Elvis och Clintan kamperar ihop i Elvis hundbur. Det ser så rart ut när de kryper tillsammans där och somnar tätt intill varandra. Vem säger att inte hund och katt kan bli vänner?

Både Stintan, Clintan och Elvis gillar att åka bil. Elvis mest. Han vill alltid följa med och hoppar glatt in i bilen. Det är värre


Elvis

med Figge. Han är inte van vid att åka bil. Första gången sedan vi hämtat tillbaka honom så vi åkte vi mellan Skog och mon. Han skrek hela sträckan. Det är visserligen ingen lång sträcka, men ändå. Det blev värre när vi skulle åka hem till Robertsfors. Det är 24 mil. Han skrek så gott som hela vägen. Stackars katt! Och stackars oss! Vi tyckte så synd om honom. Jag var inställd på att han skulle vara besvärligt nu också, men det gick bra. Det var bara litet gnäll. Han håller nog på att bli van nu. Gott!


Clintan


Figge

När vi så kom fram på kvällen så sken månen över älven. Det var vackert. Huset var varmt och välkomnande. Christer hade satt igång värmen hemifrån redan på måndagskvällen och det var 21 grader inomhus. Härligt!Ena köksfönstret.

Jag skyndade mig att tända inne så det skulle bli lättare att packa upp det vi hade med oss.


Det andra köksfönstret med soffan. Den fanns i huset.


Köket som det ser ut nu. Väggen till höger ska rivas för att ge mer plats åt skåp och arbetsbänkar. Idag är det bara diskbänken jag/vi kan jobba på.


Vardagsrummet


Elvis lade sig på mattan. Håll dig på mattan Elvis! :)


Känns trevligt att vara tillbaka och få slå sig ner i den bekväma soffan

Det blev rätt sent innan vi kunde krypa till kojs. Vi har köpt nya madrasser att lägga ovanpå den madrass vi köpt på Flarkens madrassfabrik till vår gustavianska säng. Jag sov så dåligt i den för den var alldeles för hård. Hemma har jag en Tempurmadrass och den är så skön. Jysk hade extrapris (halva priset) på de har madrasserna och de kostade 2 000 kr styck nu. De är jättesköna och jag sov hela natten och vaknade utan att ha ont i kroppen. Det känns underbart.

Lev väl mina vänner! I morgon är också en dag.

Nu är det vårt!

Publicerad 2011-03-16 10:44:35 i Allmänt,


Syrenerna blommar för fullt

När så Christer fick semester åkte vi ner till Kramfors där Lars bor och skrev på alla papper för övertagandet och betalade huset. Vi fick det till ett bra pris. Han hade, även denna gång, kokat kaffe och även brett de godaste smörgåsar jag ätit på länge. Tack! Man kände sig verkligen varmt välkomnad. Han var säkert också lättad över att bli av med huset eftersom han själv har ett hus och det är besvärligt att sköta om två stycken.

När vi var och tittade på huset på midsommardagen så fanns det en kökssoffa i köket men inget bord och stolar. Det fanns också en fin, blå skinnsoffa i vardagsrummet, men den skulle en släkting ha. Vi pratade ju i telefon under veckan innan vi skulle skriva köpekontraktet och då frågade jag vilka möbler som skulle vara kvar och fick till svar att soffan i köket fick stå där den stod samt soffan i vardagsrummet för släktingarna hade aldrig hört av sig. Gissa, om vi blev glada. Då sa jag: "Jaha, då behöver ju bara skaffa ett köksbord och stolar på Loppis." Men fick till svar: "Det finns i källaren." Det hade jag inte ens sett. Man tycker att man observerar allt, men alltid är det något som slinker undan ens blickar. Däremot hade jag sett ett vackert skåp nere i källaren.

När allt var klart och vi kom till mon så tog stället emot oss på sin allra bästa sida. Solen sken, syrenerna blommade och fåglarna kvittrade. Det kändes så bra.


Från tomten ner mot älven


När vi kom in i huset kände vi oss ännu mer välkomna. Lars hade burit upp köksbordet och stolarna från källaren, lagt en duk på bordet och plockat in prästkragar som han satt i en vas.

När vi berättar om huset så brukar vi säga att vi "köpt ett hus på rot". Där fanns allt utom en brödrost och en osthyvel. Det fanns mangel, symaskin, hushållsassistent, matberedare, strykjärn, strykbräda, elvisp, tvättmaskin och hushållsvåg. Dessutom fanns det allt man behöver för matlagning och bakning. Nu har vi ju en del själva också som vi har haft sedan stugtiden så vi måste sortera ut en del saker. Men det får bli sedan vi har gjort iordning köket. Nu får det vara som det är tills dess. Vi känner oss rika som inte har behövt köpa allt som redan fanns. I möbelväg fanns det en liten bokhylla i vardagsrummet. Vi har behållit nederdelen och satt TV:n på den. Hörnskåpet har vänner till oss fått. Det vackra, gamla skåpet nere i källaren har vi tagit upp och har i vardagsrummet. Soffbordet som var där har vi bytt ut mot det jag hade i stugan i Höga Kusten. Jag älskar det och det måste bara få vara med.
 
I köket har vi bytt ut det lilla bordet mot ett större som vi har köpt på Erikshjälpen i Kramfors. Vi köpte även fyra klädda stolar. Jag ska måla allt i vitt och klä om stolarna i turkost tyg så de passar till gardinerna i köket. Jag kommer inte att byta så ofta. Det är ett vackert Marimekkotyg. Soffan ska också målas om. Den är buntad och klädd i samma tyg. Det lär säkert bli fint. Som pricken över i ska jag sätta upp den nya lampan över köksbordet.Det lilla köksbordet flyttade vi upp till gästrummet för Christer behöver det om han ska jobba där nerifrån. Vi ska också byta ut sängen där mot en bäddsoffa så vi får fler sängplatser.
Sängarna i sovrummet var gamla och vi hade ju köpt en sådan fin gustaviansk soffa till torpet i Risböle. Vi hade skaffat en madrass från fabriken i Flarken till den och den ville vi ha där nere. Den passar bra och kommer att få stå kvar i det rummet sedan vi byggt ut också. Nu blir det nära till mina söner och barnbarnen lär säkert vilja komma och hälsa på farmor och farfar. Och när Christers barn och barnbarn kommer så finns det gott om plats. Därinne fanns det också en sådan söt liten sekretär som är målad i olika nyanser i grönt samt guld. På den står en liten pigtittare målad i samma stil. Ska se om jag hittar någon fin tapet som passar till den. Det blir en fondtapet i så fall.
Det känns så väldigt roligt att få börja med att sätta sin egen prägel på det här huset och även tomten.

Lev väl mina vänner! I morgon är också en dag.

Vi föll direkt!

Publicerad 2011-03-15 12:34:24 i Allmänt,Huset på mon.


Husets fasad mot söder. Badrummet är till höger. Uppe vid balkongen ligger ett sovrum, det största.


På midsommardagen 2010 för vi då ner till Fröksmon, eller mon som vi säger, och tittade på huset som jag hade sett på Blocket. Lars Mellberg, som sålde huset å sin mors vägnar, välkomnade oss med kaffe och fikabröd. Vi hade ju åkt 23 mil och varit och tittat på ett annat hus också så det smakade verkligen gott. Det kändes mycket välkomnande.

Vädret var till sin fördel och solen glittrade på älvens vatten nedanför huset. Allt kändes perfekt!
Tomten är stor och vi gick runt och tittade på den sedan vi fikat och tittat inne i huset. Det är en hel del trän som behöver tas ner där. Men det är bara positivt för vi måste byta ut två fasader och då kan vi byta till oss virke på sågen hoppas vi. Det finns ett uterum på gräsmattan. Det tänker jag ta på mig som mitt projekt och måla och göra fint och mysigt. Så här ser det ut nu.


Uterummet


Vi gick vidare på tomten och Lars visade oss matkällaren. Den är stor och har två slussar.
Det blir perfekt att ha grönsaker och annat i den den dagen vi ska bo där på heltid.


Matkällaren

Man ser också förrådet på bilden. På baksidan av det funderade vi direkt på att bygga en altan så man kan sitta där och se på älven. Det skulle bli jättemysigt! Att ha grillplats där och ett sommarkök vore helt idealiskt.Verkstaden

På tomten står också en verkstad på 60 m2. Den har en gång i tiden varit en matsalsbarack till skolan uppe i Styrnäs. Inte den nyare skolan, utan den uppe vid kyrkan. Det känns ju litet kul för en fröken som jag.


Köket

Så här såg köket ut när vi kom dit. Köksbänken är väldigt låg. Var folk kortare förr? Tror inte det. Himla obekvämt i alla fall! Det måste vara en karl som kommit på den höjden. Förr i tiden så hjälpte de väl inte till så mycket i hushållet.


Utsikt

Till vänster nedanför uthuset finns en smörjbrygga. Den ska vi ta bort för inga moderna bilar kan köra ut på den. Dessutom är den murken i virket. En grillplats där med uppmurad grill vore inte dumt.

Vi bestämde oss på en gång för att köpa huset. Vi ville ha tillträde redan helgen efter. Lars trodde väl inte att det skulle gå så fort så han blev litet förskräckt.  Hur skulle han hinna tömma huset? Det var ju fullt av grejer. Men då sa vi: "Tag reda på mammas kläder så fixar vi resten om vi bestämmer oss för att köpa huset."
Vi ringde under veckan och förhandlade om priset. När båda parter var nöjda så slog vi till. Så blev det.
Nu börjar äventyret!

Lev väl mina vänner! I morgon är också en dag.

Vårt nya fritidshus/blivande hem

Publicerad 2011-03-14 13:41:52 i Allmänt,


Stilla ro över Ångermanälven


Jag är från Härnösand och har levt mestadelen av mitt liv i Ångermanland. Under 13 år bodde jag i Bollstabruk och arbetade där i 18 år. I 18 år bodde jag i Sollefteå. Det innebär att jag bott vid Ångermanälven i 31 år. Älven har blivit en del av mitt liv. Jag har ju också bott vid havet, men inte lika länge. Nere i Sandslån slutar älven och där övergår den till en lång havsvik. Många säger att både Sandöbron och Höga Kustenbron är broar över Ångermanälven, men det stämmer inte.

Jag bor nu i Robertsfors, 6 mil norr om Umeå. I somras kom maken och visade mig en annons på Blocket om ett hus som var till salu i Frök. Litet förvånad blev jag allt för vi hade då ännu inte sålt vårt lilla torp i Risböle. Jag ville också se om jag kunde hitta något och fann då ett annat. Vi hade goda vänner här från Nyland över midsommar och bestämde att vi skulle slå följe med dem och åka ner och se på husen. Det som maken sett var inget för oss men det andra föll vi för direkt.

Själva huset är inte särskilt märkvärdigt och det är väldigt litet men det har ett fantastiskt läge vid vattnet. Det ligger på Fröksmon och där finns 8 fastigheter. De ligger långt från stora vägen så man hör inget från den. Det är bra för oss som har djur också. Man kan släppa ut både Elvis och katterna där utan att vara rädd för trafiken.

Vi har nu bestämt att vi ska renovera huset och bygga till det för att så småningom, när maken får pension, flytta dit.
Jag tänker skriva i den här bloggen vad som hänt och händer nere på mon och hur våra tankar går gällande renovering och utbyggnad av huset. Jag kommer också att ta bilder allteftersom och lägga in.


Huset nere på mon

Lev väl mina vänner! I morgon är också en dag.

Om

Min profilbild

Stintan

2010 köpte vi huset på Mon. Sedan oktober 2013 bor vi här permanent. Jag tycker om att sticka, virka och sy. Jag läser också mycket. Vi har fyra birmakatter och en hund. Jag är litet ojämn i mitt bloggande beroende på att jag ibland inte mår så bra. Jag har en whiplashskada och psoriasisartrit. Men man måste ju leva ändå. Livet går inte i repris.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela