Huset vid Ångermanälvens strand

Detta är Ådalen, Guds verk, då han på samma gång log och vredgades!

Födelsedagsfest på Alnön

Publicerad 2012-03-26 11:36:54 i Allmänt,

För två veckor sedan for vi ner till mon på torsdagseftermiddagen. Vi skulle måla trappan upp till vinden (övervåningen) en gång till. Christer hade varit där nere och målat den två varv förut. Tänk er en mörkbrun trappa som helt plötsligt blir vit. Vilken skillnad!

FöreEfterVisst blev det fint!!! Jag är bara sååå nöjd! Hallen blev helt annorlunda och trapphuset blev mycket ljusare, trots att vi ha ett stort fönster där sedan tidigare. Färg kan verkligen förändra.

På fredagseftermiddagen åkte vi ner till Alnön, där båda mina söner bor med sina familjer. Min dotter, som bor i Linköping, kom också upp. Hela familjen var samlad för här skulle firas!
Vi åt middag hos Patrik och Mia på kvällen. Det var så trevligt. Kristin sov hos Patriks och vi hos Freddes.

På lördagen var det vi som var värdar. Vi höll till i Fredriks hus. Min bror Christer och svägerska Birgit kom också dit. På eftermiddagen så fikade vi. Jag hade tagit med mig kaffebröd som var kvar sedan Christer hade fyllt 60. Jag hade också gjort två jordgubbstårtor.

Här är hela gänget:

Edvin, Ville, Henry och Leo


Patrik och Mia


Fredrik och HelenaKristin


jag, Lillan

 Ni lägger väl märke till vad liten jag blivit..hihihi ... det måste vara all träning som ställt till det så

Christer i jobbartagen


min bror Christer, svägerskan Birgit och deras barn. Barnen var dock inte med.


Vi åt en mycket god middag tillsammans och hade det väldigt trevligt.
Här är alla som vi firade:
Christer, som fyllt 60
Edvin, som fyllt 8
Kristin, som fyllt 28
Fredrik, som fyllt 38
och jag, Lillemor, som skulle fylla 65, femtifemton alltså

Jag bara älskar mina barnbarn och bonusbarnbarn!Nu är vi på väg mot sommaren så misströsta inte! Ha det så gott ni alla vänner!Vårgo´kramen från Lillemor

"I ett soligt sinne är det alltid sommar"

© Lillemor

Kommentarer

Postat av: Signhild Skrivmoster

Publicerad 2012-03-26 16:58:44

Postat av: Signhild Skrivmoster

Publicerad 2012-03-26 17:01:40

Grattis igen på din egen dag idag! Nu är du faktiskt en äkta "pancho" ... eller kanske som jag säger "passionär"!Trevligt att få se de dina - stiliga och trevliga "ungdomar" med sina familjer.

Kul för mig att se din bror, som jag inte sett sen anno dazumal...Förstår att ni haft det trevligt tillsammans med så många festföremål!Jo det blev fantastiskt fint med den vita trappan! Färg kan göra mycket! Och även en händig karl!!Kram på dig Stintan och hon är lik dig dotra ..!Postat av: Stintan

Publicerad 2012-03-26 17:11:52

Tack, rara du!Jag har varit pensionära ett tag men nu är jag pensionär på riktigt. Men det gör inget. De säger att om jag hade måstat gå på posten och kvittera ut pensionen så hade jag fått visa legitimation..hihi..Förstår att du tyckte att det var kul att se brorsan. Kände du igen min svägerska?Ja, alla säger att Kicki är lik mig när jag var yngre.Kram till er där uppe :)

Postat av: Kikkan

Publicerad 2012-03-31 23:26:09

Vilket kalas, känns det bra att vara riktig "panscho" ???? jag kommer ju själv till det stadiet om några veckor (hysteriskt fnissande!!!) :) Dåligt med bloggtid men det ska nog bli lite mer ordning med det snart. Kramkram Kikkan ♥♥♥

Postat av: Kikkan

Publicerad 2012-04-02 23:45:07

Oj vilken skillnad det blev med vit trappa. Fantastiskt hur färg kan ändra det hela. Kul med kalas med familjen, vi ska tydligen på 2 släkt träffar framöver, en i Trosa & senare en i Gränna, där det antagligen blir en hel massa kusiner, sysslingar, pysslingar m.m. Hoppas Ni får en trevlig påsk. Vi får Smålands främmande. Kramar ♥♥♥

Postat av: wiper

Publicerad 2012-04-05 13:08:35

Vad nostalgisk jag blir när jag hör när du nämner "Alnön" Jag är ju uppväxt i Sundsvall men vi var mycket ute på Alnön och även den fina Restaurangen Vindhem som så tragiskt brann ner. Min pappa kände han som ägde stället.Det blev verkligen skillnad på trappan så ljust och fint. Vad roligt att få ha samlade hela familjen.Alla är så fina på bilderna och snyggt klädda.Grattis i efterskott på din födelsedag. Härligt att både ha barnbarn och bonusbarn. Jag har ingetdera.Härligt inläggGlad Påsk till dig och din familj

kram

Postat av: Stintan

Publicerad 2012-04-06 11:20:58

Kikkan..Har du fyllt än?

Ja, det blev verkligen bra. Jag är så nöjd.

Kul med släktträff. Vi ska försöka ordna

på min sida och även på Christers i sommar.

Det ska bli kul.GLAD PÅSK på er!Kram, kram

Postat av: Stintan

Publicerad 2012-04-06 11:24:56

Men hallå wiper!Jag visste inte att du är uppvuxen i Sundsvall. Det är bara 11 mil från mon. Kommer ni uppöver någon gång? Då måste vi bara träffas. Det finns ett gästrum på mon. Kanske Skrivmoster och hennes man också kan komma ner då. :)Ja, verkligen synd att Vindhem brann ner. Det är vackert där ute.Tack för gratulationshälsningen! Den värmde :)

GLAD PÅSK och hadet gott! varmgo´kramenKommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stintan

2010 köpte vi huset på Mon. Sedan oktober 2013 bor vi här permanent. Jag tycker om att sticka, virka och sy. Jag läser också mycket. Vi har fyra birmakatter och en hund. Jag är litet ojämn i mitt bloggande beroende på att jag ibland inte mår så bra. Jag har en whiplashskada och psoriasisartrit. Men man måste ju leva ändå. Livet går inte i repris.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela