Huset vid Ångermanälvens strand

Detta är Ådalen, Guds verk, då han på samma gång log och vredgades!

Barn och barnbarn - återblick från sommaren

Publicerad 2011-10-10 15:37:15 i Allmänt,

Vad trevligt det är när barn och barnbarn kommer på besök.

Vad underbart rik jag känner mig som har fått tre barn som har lyckats bra här i livet. Två av dem, grabbarna, har hunnit skaffa sig egna familjer. De har två söner var, mina underbara barnbarn. På köpet fick jag två döttrar. Jag har så fina och trevliga svärdöttrar. Dottern har inga barn än.
Pojkarna bor i Sundsvall och hon i Linköping. Det är långt dit ner så vi träffas inte så ofta. Tur att det finns telefon!

 

Nu ska grabbarna fiska ute på älven. Hoppas att de får något! Farfar och pappa har hjälpts åt att sjösätta båten.Jaadå! Fångsten blev två abborrar som jag kokade till dem. De åt dem tillsammans med kokt potatis blandad med smör. Gott! Men inte är det så lätt att rensa abborrar inte. "Det är många b:n i abborrar", som min föken sa när vi hade rättskrivning.
Det räckte inte till oss andra, men huvudsaken att barnen fick.

Vi var så tacksamma för Fredrik hjälpte oss med överskåpen. De är ju inte så lätta att sätta upp själv. Vi hade ju köpt dem på IKEA så det var ju en del pyssel att sätta ihop dem men när Fredde börjat med något så går det undan.Christer har två söner och den ena av dem har familj. De har så rara töser; Hilma och Molly.
När de var ute på semester så kom de en dag i somras till mon.Här är det andra gänget från Sundsvall. Det var dåligt väder ute så vi höll oss inne. Trots moderna spel så är det roligt att spela UNO. Det glädjer ett frökenhjärta för jag tycker att det är bra att barn nu för tiden lär sig att spela gammeldags sällskapsspel också.

Sköt om dig där ute! Kram till dig från mig.

Kommentarer

Postat av: Neta

Publicerad 2011-10-12 19:29:25

Ja det är Puerto Rico...

Mina f.d. svärföräldrar hade en bungalow där i 35 år.. På Jamaica... det område med vita hus ovanför tennisbanan/parken....

Nästan vid Henrys restaurang...

På detta kort fick vi byta hotell.. Vi var nämligen där när askmolnet härjade fritt....

Dom hade även en stuga i Bredsand på vägen ut mot Norrfällsviken... så jag har varit en del där uppåt Dina hemtrakter...

Min dotter bor i Oslo och sonen i Hudiksvall...

Kul att Du tittade in till mig....

Välkommen åter!

Postat av: Stintan

Publicerad 2011-10-12 22:47:52

Härligt!Jaha. Finns stugan kvar i släkten?

Det är fint där ute mot Norrfällsviken. Men just där skulle jag inte vilja ha ett ställe. Det har blivit så exploaterat.Jag har en brorsdotter och en brorsson son bor i Oslo :) Fin stad. Dock dyr att bo i.Ha det bra!

Postat av: Neta

Publicerad 2011-10-13 11:48:36

Stugan finns inte kvar i släkten.. såldes för några år sedan...

Den låg i en egen vik... man tog av till höger mitt på raksträckan.... man såg den knappt... men där var en liten grusplätt... troligen parkering för älgjägare...

Sen åkte man några km ner till havet... Otroligt fint ställe....

Postat av: wiper

Publicerad 2011-10-18 13:23:37

Vad härligt att du fått så fina barn och barnbarn, det är guld värt. Man mår bra själv när det går bra för ens barn. Jag har bara en son men inga barnbarn trots att min son är medelålders. Fast man vet aldrig ;) Jag är ändå glad att ha min son som jag är stolt över också.Jättefina bilder på barnen.Ha en härligt dag

kram

Postat av: Stintan

Publicerad 2011-10-19 10:33:19

Hej!Ja, de är ju guld värda. Tänk om du och jag, som inte mår så bra, skulle måsta bekymra oss över barnen också. Det vore inte kul. Självklart ska man vara stolt! :)Det vore roligt för dig om du kunde få ett barnbarn :) Min äldste son hade två "långa" förhållanden och var ensam ett bra tag innan han fann sin fru, som är en förtjusande tjej. Då var han 35 och hade alldeles givit upp hoppet om att hitta en livskamrat. Nu har han två söner.Här är ganska fint väder idag och jag ska gå med hunden i elljusspåret hade jag tänkt.Ha det gott!

kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stintan

2010 köpte vi huset på Mon. Sedan oktober 2013 bor vi här permanent. Jag tycker om att sticka, virka och sy. Jag läser också mycket. Vi har fyra birmakatter och en hund. Jag är litet ojämn i mitt bloggande beroende på att jag ibland inte mår så bra. Jag har en whiplashskada och psoriasisartrit. Men man måste ju leva ändå. Livet går inte i repris.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela