Huset vid Ångermanälvens strand

Detta är Ådalen, Guds verk, då han på samma gång log och vredgades!

Gräsklippare

Publicerad 2011-05-10 10:31:10 i Allmänt,

Vi behöver en ny gräsklippare till mon. Den som finns där är inte självgående och då blir det för jobbigt för mig att klippa. Christer kommer att ha fullt upp med att riva i köket samt att göra det färdigt. Gräsklippningen har jag tagit på min lott.

När vi flyttade tillbaka till Robertsfors köpte vi en Partner med Briggs & Strattonmotor, men jag tycker att den är alldeles för tung. Jag vill ha en som jag hade i stugan på Höga Kusten, en Stiga Multiclip med Briggs & Strattonmotor. Men de görs inte längre med den motorn utan bara med Stigas egen och den har fått så mycket klagomål så den vill vi inte ha.

Men BLOCKET. Dit kan man alltid gå. Och där hittade jag min skatt!1 200 kr, prutat och klart! Han Fritjof hade annonserat ut den för 2 500 kr men det tyckte jag var för dyrt. Jag säger som jag brukar säga: "Öppnar man inte käften så får man öppna plånboken".

Jag fick åka ända upp till Öjebyn för att hämta den men det gjorde inget för då fick jag fara och hälsa på min äldsta barndomsvän som har stuga utanför Piteå. Det var jättetrevligt att träffa henne och hennes man. Och de hade stugan så vackert till. Inne hade de också gjort så fint. Hon har bra smak och han är duktig på att förverkliga hennes drömmar och idéer.

Lev väl mina vänner! I morgon är också en dag.
Skriv gärna några rader i bloggen! Då blir jag glad.Kommentarer

Postat av: Skrivmoster

Publicerad 2011-05-10 11:10:24

Jasså du.. det är så den ser ut - gräsklipparen! Det var ju bra att få slå två flugor i en smäll!

Synd att jag när jag fick veta om ditt besök, redan var så upptagen.Kul för de som fick träffa dig i alla fall. Synd bara att syrran inte är så pigg..Ha en fin dag! Kram!

Postat av: Lillemor

Publicerad 2011-05-10 13:28:15

Ja, så ser den ut :) Lättstartad som den ska vara åt en gammal tant som jag skrattar

Jaa.. jättetråkigt att hon ska må så dåligt.. kram tebax

Postat av: Lillemor

Publicerad 2011-05-15 15:25:36

Kära Skrivmoster!Vi var till Piteå kvällen efter också. Jag köpte ett gammalt 50-tals pelarbord där. Det blev jättefint i vårt vardagsrum. Jag var så evinnerligt less på vårt glasbord, som visserligen är vackert, men man får putsa det varje dag!!! Usch! Finns roligare saker än att städa.kram

Postat av: Inger

Publicerad 2011-05-16 23:58:44

Du kan konsten att pruta du! Självklart ska man försöka, annars är man dum. I vår familj är det Bengt som är prutare, han prutar på allt!Det går oftast bra, så då blir jag som är lite feg, glad.

Nu måste vi få lite värme så gräset växer, då får du prova klipparen!

Kram, Inger

Postat av: Lillemor

Publicerad 2011-05-18 21:21:46

Klart att man ska pruta Inger. Om man inte öppnar käften så får man öppna börsen. Det vet du väl?

skrattar

Jag får inte använda den förrän vi kommer ner till Kristi himmelsfärdshelgen..men det är OK.

kram till dig

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stintan

2010 köpte vi huset på Mon. Sedan oktober 2013 bor vi här permanent. Jag tycker om att sticka, virka och sy. Jag läser också mycket. Vi har fyra birmakatter och en hund. Jag är litet ojämn i mitt bloggande beroende på att jag ibland inte mår så bra. Jag har en whiplashskada och psoriasisartrit. Men man måste ju leva ändå. Livet går inte i repris.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela