Huset vid Ångermanälvens strand

Detta är Ådalen, Guds verk, då han på samma gång log och vredgades!

Flytväst till Elvis

Publicerad 2011-05-27 16:38:15 i Allmänt,

Det är klart att Elvis också ska ha flytväst. Och var ska jag köpa den? På BLOCKET så klart. Jag hittade en oanvänd nere i Ramvik och där ska vi passera nästa fredag när vi ska ner till Alnön för att gratulera Henry som fyller 5 år.
Den är inte ens uppackad ur förpackningen. Har kollat vad de kostar nya i affär och jag tjänar 150 kr. Det är inte illa!
Visserligen kan Elvis simma, men ändå. Det brukar vara kallt i vattnet i älven och han kan ju få kramp. Det ska vi inte utsätta honom för.
En av de här blir det.
ev väl mina vänner! I morgon är också en dag.  
Skriv gärna några rader i kommentarer!

Kommentarer

Postat av: Kikkan

Publicerad 2011-05-28 13:02:32

Vilka fynd Du gör på blocket.. Jag ska kolla där när vi kommer till Sverige i sommar, letar efter efterrätts skålar som jag köpte på IKEA på 70 talet. Lägger nog en bild på bloggen snart, man vet ju inte om någon bloggare har sådana till salu. Kram & trevlig week-end. Kikkan ♥♥♥

Postat av: Skrivmoster

Publicerad 2011-05-28 17:19:28

Du är en handlingens kvinna! Snabbt fixar du det som behövs! Kul om man tjänar en slant på affären också...Ha en härlig helg!

Här är grått...

Kramar

Postat av: Lillemor

Publicerad 2011-05-29 12:08:53

Det ska du göra Kikkan. Där kan du verkligen göra fynd :)

Var ska ni vara när ni kommer till Sverige? Har du någon anknytning till Härnösand nu för tiden?Trevlig söndag till dig!♥♥

Här i Robertsfors regnar det :((

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-05-29 12:11:09

Skrivmoster :)

Ja, kan man hitta det som är billigare så gör jag ju

det. Blocket är ett fantastiskt ställe. Där kan man ju även hitta helt nya grejer.Ha en fin söndag! ♥♥

Här regnar det

Postat av: Kikkan

Publicerad 2011-05-29 21:24:18

Hej igen Lillemor! Har ingen anknytning till H-sand längre, har varit där uppe ett par ggr, ganska nostalgiskt. Har en f.d. arbetskamrat från London som kommer från Östanå & har hälsat på henne ett par ggr. Hon jobbade ett tag ute på Stugbyn (Norrfällsviken??) vid Höga kusten. Jättetrevligt att hälsa på & äta massa god lokalmat, ex rökt sik, surströmming, hembakat tunnbröd & massa andra götti-götti. Kanske det blir en resa dit upp igen, i så fall vore det toppen att träffas. Ska träffa Ann Dalén när vi är i Sverige i sommar, hon bor inte så långt från Västerås där vi har vårt svenska "högkvarter". Kramar Kikkan ♥♥♥ P.S. Nu blev jag hungrig.. en surströmmingsklämma skulle inte vara dumt!!!! mend et får bli i sommar. D.S.

Postat av: Lillemor

Publicerad 2011-05-30 11:10:29

Kikkan...

Vore kul om ni kom norrut! Ska ni vara hela sommaren i Sverige?

Ja, jag vet ju var hon bor och var hon har stugan. Roligt för er :)skrattar... äter din man surströmming? Min amerikanska kusin och hennes man kommer över i augusti och då tänkte vi att vi ska försöka få dem att prova :) ska bli roligt att se deras miner!

kram från ett soligt Robertsfors

Postat av: Buttons&Floridatjej

Publicerad 2011-06-05 14:49:19

Hej hopp, hittade in till dig via Kickans blogg. Jag har läst och kikat på dina bilder och får rejäl hemlängtan, eftersom jag är uppväxt i Skellefteå, känns dina trakter som hemma.

Gillar Elvis skarpt.............soliga kramar

Postat av: ingmarie

Publicerad 2011-06-16 11:21:12

oj du har skaffat ny blogg, intressant läsning för en gotlänning som mig...eller jag är ju stockholmare egentligen i grund o botten.

Ha en trevlig helg min vän

Postat av: Lillemor

Publicerad 2011-06-16 14:49:36

Hej Eva-Lena!vad roligt att du tittade in till mig! :)

Jag har läst litet i din blogg och ska läsa mer sen.

Ja, här ifrån oss är det ju bara 8 mil till Skellefteå.Är din hund också en shih tzu? Jättefin! :)

Lägger dig som favorit så jag lätt kan komma till din sida.

Kikkan och jag spelade handboll i samma lag när vi var unga :)

Ha det gott!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stintan

2010 köpte vi huset på Mon. Sedan oktober 2013 bor vi här permanent. Jag tycker om att sticka, virka och sy. Jag läser också mycket. Vi har fyra birmakatter och en hund. Jag är litet ojämn i mitt bloggande beroende på att jag ibland inte mår så bra. Jag har en whiplashskada och psoriasisartrit. Men man måste ju leva ändå. Livet går inte i repris.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela