Huset vid Ångermanälvens strand

Detta är Ådalen, Guds verk, då han på samma gång log och vredgades!

Diskmaskin

Publicerad 2011-05-20 12:18:48 i Allmänt,

Klart man ska ha diskmaskin redan från början på mon. Man vet ju aldrig när flytten blir av. I tisdags kom maken hem och berättade att han hade mailat till Ådalsbanan för att höra när tågen ska börja ansluta till Botniabanan. Han fick till svar att de skulle börja gå redan nu i november. Jaha, då kanske vi ska flytta tidigare för då kan han ta tåget upp till Umeå. Från Kramfors kommer det att ta bara 1½ timme och då kanske bara 1h20min från flygfältets hållplats. Nu tar bussen som han åker hem med på kvällen från Umeå 1h15min. Det blir ju ingen skillnad alls. Vi får vara där nere ett tag när de kommer igång och han får känna sig för hur han tycker att det går att åka med det tåget. Spännande!

Det var egentligen inte meningen att vi skulle flytta dit förrän maken går i pension om 5½ år, men nu vet vi inte hur det blir. Det gör att jag börjar tänka om litet hur vi ska tapetsera i kök/hall, som går ihop. Det får bli en helt vit tapet så blir det lättare att sälja. En del ser ju bara till det kosmetiska och kan inte se hur det ska bli om de gör om. Om tapeten är helt vit så ger det ett bra intryck. Det får bli så! Jag får utesluta den vackra tapeten av Josef Frank och kanske ha den nere på mon i hallen istället. Tur att jag inte beställt den än!

Tillbaka till diskmaskinen. Eftersom köket är relativit litet så ville jag ha en mindre, en 9-kuverts. I måndags damp det ner ett reklamblad från Elkedjan och där fanns det en för 3.990 kr. Normalt kostar den 5.290. Litet tjänade vi allt på den också. Himla bra! Eftersom vi bara är två stycken i hushållet så räcker den. När vi är många så får man ju bara diska flera gånger i den så det ordnar sig. Jag känner mig väldigt nöjd. Den är kvar på affären inne i Umeå men vi ska snart hämta den.


Du ska allt få göra rätt för dig!

Lev väl mina vänner! I morgon är också en dag.
Skriv gärna några rader i kommentarer!

Kommentarer

Postat av: Skrivmoster

Publicerad 2011-05-22 08:49:57

Ibland blir det tvära kast... det kommer nya möjligheter och tänkta planer ändras. Hoppas att det blir flytt till Mon tidigare då än planerat! Där verkar finnas en hel del att pyssla med och det tycker ju du om, kan jag utläsa av din energi och ide´rikedom! Du har blicken!!Ha det så fint idag och fortsättningsvis! Jag följer händelserna!

Kramar!

Postat av: Lillemor

Publicerad 2011-05-27 13:53:04

Tack för det!Ja, det kommer att bli senast om två år om allt går bra. Vi ska ju sälja huset här också.

Kram på dig tillbaka!

Nu ska jag läsa din blogg :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stintan

2010 köpte vi huset på Mon. Sedan oktober 2013 bor vi här permanent. Jag tycker om att sticka, virka och sy. Jag läser också mycket. Vi har fyra birmakatter och en hund. Jag är litet ojämn i mitt bloggande beroende på att jag ibland inte mår så bra. Jag har en whiplashskada och psoriasisartrit. Men man måste ju leva ändå. Livet går inte i repris.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela