Huset vid Ångermanälvens strand

Detta är Ådalen, Guds verk, då han på samma gång log och vredgades!

Båtmotor

Publicerad 2011-05-27 13:46:12 i Allmänt,

Nu har vi också blivit med båtmotor. Det är en Archimedes Penta 3,9 hk. Vi fick åka till Holmsund för att hämta den. Den är ju inte den nyaste motorn man sett men tydligen väldigt pålitlig. Känns kul för då kan man ju ta sig en tur på älven och även ner i havsvikarna. Min amerikanska kusin Charlotte och hennes man Kevin kommer i augusti och då kan vi ju även fiska litet. Vore roligt om vi kunde får en laxöring. En lax är inte att hoppas på. Men abborre duger ju också gott. Rökt abborre är ju en läckerhet, men även flådd, smörstekt. Mmmm... det vattnas i munnen.
Flytvästar, ankare och åror finns också så det är bara tt sjösätta. Det blir nästa vecka när vi ska ner över Kristi Himmelsfärdshelgen. Spännande! Men måste nog också skaffa en flytväst till Elvis. Ska kolla på Blocket om det finns någon. Där brukar man ju finna det mesta, så och båtmotorn.
Lev väl mina vänner! I morgon är också en dag.  
Skriv gärna några rader i kommentarer!

Kommentarer

Postat av: Skrivmoster

Publicerad 2011-05-27 15:28:54

Det är tur att Blocket finns med sitt stora utbud av det mesta! Nu fick du än en affär i lås!!Vi har också en liten båt så vi kommer ut på böljan blå. Men jag vill helst vara på land...Ha det så gott!

Postat av: Lillemor

Publicerad 2011-05-27 16:31:13

Ja, TACK för BLOCKET!Jag tycker om att vara på sjön. Har alltid gjort det. Man är olika. Men så har jag ju också varit ett vattendjur sedan jag var liten. :)Ha det bra själv!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stintan

2010 köpte vi huset på Mon. Sedan oktober 2013 bor vi här permanent. Jag tycker om att sticka, virka och sy. Jag läser också mycket. Vi har fyra birmakatter och en hund. Jag är litet ojämn i mitt bloggande beroende på att jag ibland inte mår så bra. Jag har en whiplashskada och psoriasisartrit. Men man måste ju leva ändå. Livet går inte i repris.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela