Huset vid Ångermanälvens strand

Detta är Ådalen, Guds verk, då han på samma gång log och vredgades!

Men har vi tur - eller har vi tur?

Publicerad 2011-03-23 16:34:25 i Allmänt,

På lördagen for vi till Sundsvall. Vi skulle först till IKEA och handla och sedan skulle vi även köpa några hushållsmaskiner till mon. Efter det skulle vi åka ut till Alnön för att träffa barn-och barnbarn och fira Fredrik på hans födelsedag dagen efteråt, den 20:e mars.


IKEA och Birsta City.

Vi skulle köpa en likadan bäddsoffa som vi har här hemma: Lycksele. Vi har haft vår i stugan nere i Höga Kusten förut och nu står den i vårt gästrum hemma i Robertsfors. Men vi tyckte, att vi behövde en på mon också.


Så här ser den ut och den är väldigt skön att sova i. Självklart ska du sova skönt när du kommer och hälsar på! Jaha, vilken tur hade vi då då? Jo, om man köpte en soffa under helgen så fick man 500 kronor i rabatt! HURRA! Inte illa!

Vi behövde en hylla i nischen bredvid muren på mon. Och då hittade vi den här:

Den heter Bestå och hade kostat 545 kronor och var nu nedsatt till 148 kronor! Tala om att ha guldbyxorna på!
Inte nog med det. Vi hade redan förra sommaren bestämt att köpa något till gästtoaletten hemma i Robertsfors. Vi föll för Lillången.


Och var det rabatt på dem? Jajamensan! 30% på både badrumsskåpet, nederdelen och tvättstället. Man kan knappt tro att det är sant.


Vi tittade också kök vi ska ha på mon. Det heter Lidingö.

Riktigt hur vi ska ha det i vårt kök där nere vet vi inte än. Vi ska sätta oss ner och rita.Vi drog vidare till Madia Markt. Där var det kampanjdagar lördag-söndag och de hade 20% på alla hushållsvaror. Vi köpte en kyl/frys (2 m) att ha på mon. Den gamla drar för mycket ström och passar inte in när vi ska byta kök. Den var på extrapris - 20%. Snacka om tur! Vi behövde en ny dammsugare också och även den var det 20% på. Och hör och häpna: på dammsugarpåsarna också!


***********************************************************************

Nöjda med dagens affärer drog vi vidare ut på Alnön och hem till Fredrik och Helena. Där väntade alla på oss; Fredrik, Helena, Edvin, Henry, Patrik, Mia, Ville och Leo. Vi fick verkligen en trevlig stund tillsammans. Småpojkarna stod uppradade så farmor skulle få kramen när vi kom. De är då för gulliga! Kaffebordet stod dukat med allehanda gott och två sorters tårtor. När vi hade grattat Fredrik så fick jag också presenter. Det hade jag inte väntat mig. Jag hade helt glömt bort att jag snart fyller år. För det är väl egentligen inte så mycket att fira när man fyller 27.

Jag fick den här boken


samt ett tårtfat med kupa från Lagerhause.


Jag har fått beställningar på vad jag ska baka till påsk när de kommer och hälsar på hos oss på mon. Jag längtar redan efter dem!

Lev väl min vän! I morgon är också en dag!

Kommentarer

Postat av: Inger

Publicerad 2011-03-23 17:40:44

Hej Lillemor!

Nu har jag läst igenom det du skrivit och det var mycket underhållande. Jag kommer att titta in då o då för att följa er resa med "huset på Mon"!

Kram, Inger

Postat av: Lillemor

Publicerad 2011-03-23 22:13:09

Hej där Inger!Vad roligt att du tänker läsa min blogg :)

kram // Lillemor

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stintan

2010 köpte vi huset på Mon. Sedan oktober 2013 bor vi här permanent. Jag tycker om att sticka, virka och sy. Jag läser också mycket. Vi har fyra birmakatter och en hund. Jag är litet ojämn i mitt bloggande beroende på att jag ibland inte mår så bra. Jag har en whiplashskada och psoriasisartrit. Men man måste ju leva ändå. Livet går inte i repris.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela