Huset vid Ångermanälvens strand

Detta är Ådalen, Guds verk, då han på samma gång log och vredgades!

Fest på mon

Publicerad 2011-03-23 15:08:26 i Allmänt,


På fredagskvällen hade vi bestämt att vi skulle ha fest på mon. Vi hade verkligen sett fram emot att träffa några vänner där nerifrån. Att vi så hade fått köpa nya fönster till 30% rabatt gjorde det ännu roligare att laga maten, trots små arbetsytor.


Ja, du kan ju själv se.

Inga-Britt kom först. Hon hade med sig en Toscakaka att ha till kaffet efter maten. Hon är en pärla! Hela förmiddagen fram till kl.14 hade hon varit och hjälpt sin dotter Inger med reparationer i deras hus nere i Rystrand. Sedan kom Mats och Monika. Monika hade tulpaner med sig. Vi pratade och skrattade medan jag höll på med maten. Carola kom vid 18.30-tiden för hon hade jobbat. Så var vi då alla samlade och kunde börja vår måltid tillsammans.


Inga-Britt, Christer och Monika

Först när vi hade ätit desserten kom jag på att jag skulle ta kort. Vilket aber! Men det var ju bra att jag kom ihåg det i alla fall. När vi hade fest på nyårsaftonen så glömde vi helt bort det. Då var Carola, Mats och Christa hos oss.


Carola och Mats


Christer kramar sin ungdomsvän Monika.

Vi bjöd på fyllda avokadon med mixade avokado och havskräftstjärtar dekorerade med hela havskräftstjärtar och citronskiva till förrätt. Till varmrätt hade vi gjort en plommonspäckad karréstek och till den hade vi trattkantarellsås och potatisgratäng. Till dessert blev det jordgubbar med turkisk youghurt. Det smakade bra alltihop. Om jag får säga det själv.
Och det får man!
 
Från vänster: Inga-Britt, Monika, Carola, Mats och Christer
Kaffet och Inga-Britts Toscakaka fick tas i vardagsrummet. Tulpanerna på bordet är från Monika och Mats.
Vi fick en väldigt trevlig kväll tillsammans och klockan var över midnatt innan de for hem till sig.

Lev väl min vän! I morgon är också en dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stintan

2010 köpte vi huset på Mon. Sedan oktober 2013 bor vi här permanent. Jag tycker om att sticka, virka och sy. Jag läser också mycket. Vi har fyra birmakatter och en hund. Jag är litet ojämn i mitt bloggande beroende på att jag ibland inte mår så bra. Jag har en whiplashskada och psoriasisartrit. Men man måste ju leva ändå. Livet går inte i repris.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela