Huset vid Ångermanälvens strand

Detta är Ådalen, Guds verk, då han på samma gång log och vredgades!

En sådan tur!

Publicerad 2011-03-23 14:30:19 i Allmänt,

När vi kom ut på fredagens morgon så mötte oss detta:


Solens strålar försökte värma. Det var bara så vackert!


Roland Eriksson hade hjälpt oss att skotta upp parkeringen. Tack! Det är fortfarande gott om snö.

På fredagskvällen skulle vi ha fest nere på mon och hade bjudit litet vänner: Carola Rydkvist, Mats och Monica Bertlin, Inga-Britt Grimsen samt Mats och Christa Andersson. Tyvärr så fick Mats och Christa ett dödsbud och fick lov att åka till Umeå på begravning istället. Men det går ju fler tåg.

Vi tog bilen och for in till ICA-Rosen i Nyland för att handla. När vi kom ut igen så såg vi en reklampelare som det stod på att Byggvaruhuset där i Nyland hade 30% på fönster. Vi for dit ner och kikade på dem. De hade den spröjs som jag är ute efter och vi for hem och tog mått. Därefter åkte vi tillbaka och beställde fönster till hela huset, utbyggnaden inkluderad.
Det kändes fantastiskt bra! Det är inte illa att få 30 %.

Lev väl mina vänner! I morgon är också en dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stintan

2010 köpte vi huset på Mon. Sedan oktober 2013 bor vi här permanent. Jag tycker om att sticka, virka och sy. Jag läser också mycket. Vi har fyra birmakatter och en hund. Jag är litet ojämn i mitt bloggande beroende på att jag ibland inte mår så bra. Jag har en whiplashskada och psoriasisartrit. Men man måste ju leva ändå. Livet går inte i repris.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela