Huset vid Ångermanälvens strand

Detta är Ådalen, Guds verk, då han på samma gång log och vredgades!

Långfredag

Publicerad 2011-04-26 11:37:10 i Allmänt,

Christers son Salomon fyllde 30 år på långfredagen så vi skulle först dit innan vi kunde styra kosan till mon. Han bor i Ytterboda med sin familj. Efter kalaset skulle vi tillbaka till Robertsfors för att hämta våra tre katter; Stintan, Clintan och Figge samt Elvis. Han hade fått stanna hemma denna gång.

Det tar ca tre timmar att resa från Robertsfors till mon. Den här gången åkte vi över Gålsjöskogen och Gålsjöbruk. Det var varmt och soligt väder. När vi kom ner till Undrom och följde älven var det hisnande vackert. Klockan var nio på kvällen och solen hade just gått ner bakom skogen i Prästmon. Himlen var rosa, orange och blå och den speglade sig så vackert i älven, som var helt spegelblank. Man såg bara att den flöt neröver. Himmelskt vackert!

När vi kom ner till vårt hus på mon möttes vi av ljuvligt fågelkvitter och vi kände oss oerhört priviligerade att få ha ett hus här i denna vackra del av vårt land, i det fagra Ådalen.


Styrnäs
Lev väl mina vänner! I morgon är också en dag. 
Skriv gärna några rader i bloggen! Då blir jag glad.

Kommentarer

Postat av: barbro hurtig/hurma

Publicerad 2011-04-27 17:05:50

vad avundsjuk jag blir, är ju härligt.. så trivs jag också nära vatten och i naturen helt inpå lycko er...

Postat av: Lillemor Silfvernagel Nystedt

Publicerad 2011-04-27 18:16:53

Barbro! Du är välkommen att komma upp och hälsa på :)

kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stintan

2010 köpte vi huset på Mon. Sedan oktober 2013 bor vi här permanent. Jag tycker om att sticka, virka och sy. Jag läser också mycket. Vi har fyra birmakatter och en hund. Jag är litet ojämn i mitt bloggande beroende på att jag ibland inte mår så bra. Jag har en whiplashskada och psoriasisartrit. Men man måste ju leva ändå. Livet går inte i repris.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela